4T Veterinary Diet Cat Urinary 2kg
    4T Veterinary Diet Cat Urinary 2kg
    • 4T Veterinary Diet Cat Urinary 2kg

    4T Veterinary Diet Cat Urinary

    Svoris
    19,72 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard
    message Klauskite apie šią prekę

    Klauskite apie šią prekę

    4T Veterinary Diet Cat Urinary

    4T Veterinary Diet Cat Urinary

    * Privalomi laukai

      Atšaukti

    Dietinis kačių maistas, skirtas tirpdyti struvitinius akmenis ir apsaugoti nuo pakartotinio jų susidarymo kačių šlapime. Šis pašaras turi šlapimą rūgštinančių savybių, sumažintą mangano ir saikingą aukštos kokybės baltymų kiekį.

    Privalumai:
    Padidėjęs kvapas ir chloridas skatina kates gerti vandenį, kuris padidina šlapimo kiekį ir apsaugo nuo struvito ir oksalato kristalų bei akmenų nuosėdų šlapime.

    - D, L-metionino pridėjimas sumažina šlapimo pH, dėl kurio ištirpsta struvito kristalai ir akmenys, ir apsaugo nuo jų pasikartojimo.

    - Padidėjęs gliukozamino kiekis palaiko apsaugą nuo mukopolisaharidų barjero šlapimo pūslės sienelėje, o tai riboja bakterijų ir jų toksinų galimybes prasiskverbti į kitus organizmo organus ir sistemas.

    - kryptinis veiksmas, palaikantis sąnarių funkcionavimą.

    Sudėtis: Paukštienos subproduktai, augaliniai riebalai, kukurūzų krakmolas, ryžių baltymai, bulvių baltymai,mielės, ryžiai, žuvų taukai, hidrolizuotos vištienos kepenėlės, džiovinti kiaušiniai, cukrinių runkelių išspaudos, natrio chloridas, natrio heksametafosfatas, natrio vandenilio sulfatas, medetkų ekstraktas, inulinas (FOS), MOS, kalio chloridas, gliukozaminas.

    5 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.