

Gamybos procesas susideda iš 3 pakopų:
Pašare nėra jokių pridėtinių vitaminų, mineralų. Jie yra natūraliai žuvyje, ankštinėse kultūrose.
Sudėtis: 85% šviežios žuvies (šviežias tunas, švieži ančiuviai (Engraulis Encrasicolus), šviežia kardžuvė (Xiphias Gladus), šviežia stauridė (Trachurus Mediterraneum), šviežias jūrinis ešerys (Dicentrarchus Lobrax), šviežia sardinė (Sardina Pilcardus), ankštinių kultūrų daigai (žalieji žirniai (Pisum Savitum), baltieji žirniai (Pisum spp.) ir lęšiai (Lens Culinaris)), glicerinas, čiobrelis ir rozmarinas, jukos (Yuka Schidigera) ekstraktas, mielių (Sacharomyces Cerevisiae) ekstraktas, ramunėlių (Camellia Sinensis) ekstraktas, ciberžolės (Cucurma Longa) ekstraktas, taurinas, gliukozamino 700mg, chondroitino sulfato 900mg.
Maistiniai priedai 1-ame kg: vit.A 11.000TV, vit.D3 670TV, vit.E 105TV, vit.B komplekso 78mg, vit.K 120mikrog, vario 11mg, cinko 11mg, geležies 102,3mg, seleno 0,45mg, taurino (min) 1.300mg.
Analitinės sudedamosios dalys: žalių baltymų (min) 34%, žalių riebalų (min) 14%, žalios ląstelienos (max) 1%, žalių pelenų (max) 5%, drėgnio (min) 25%, kalcio - 1,23%, fosforo - 1,15%, magnio 0,13%, natrio 0,29%, Omega-3 (min) - 3,3%, Omega-6 (min)- 1,8%, Omega-9 2,7%, EPA riebiųjų rūgščių (min) 0,5%, DNA riebiųjų rūgščių (min) 2,1%.