Home

    Hill's Prescription Diet ON CARE troškinys šunims 354g

    Hill's Prescription Diet ON CARE troškinys šunims 354g

    Klinikinis maitinimas, skirtas maitinti ir palaikyti šunis, kuriems reikia papildomos mitybos, kad būtų užtikrinta gyvenimo kokybė

    8,61 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard
    message Klauskite apie šią prekę

    Klauskite apie šią prekę

    Hill's Prescription Diet ON CARE troškinys šunims 354g

    Hill's Prescription Diet ON CARE troškinys šunims 354g

    * Privalomi laukai

      Atšaukti

    Kai šunims diagnozuojama sunki liga, labai svarbu užtikrinti, kad būtų patenkinti jų mitybos poreikiai. Prescription Diet ON-Care sukurta siekiant padėti išlaikyti jėgą ir energiją, taip pat paskatinti valgyti nuo pat pirmo dubenėlio.

    Kreipkitės į veterinarą, kad sužinotumėte, ar tai tinkamas maistas jūsų šuniui.

    Hill's dietologai ir veterinarai sukūrė Hill's Prescription Diet ON-Care mitybą, kad padėtų maitinti ir palaikyti šunis, kovojančius su sunkiomis ligomis. Šis skanus šlapias maistas pagamintas iš vištienos, kvapnių riebalų ir lengvai virškinamų baltymų, kad jūsų šuo maitintųsi puikiai.

    Labai gerai virškinamos maistinės medžiagos, esančios Prescription Diet ON-Care, yra lengvai pasisavinamos naminiams gyvūnėliams, o formulėje taip pat yra ActivBiome+, patentuoto prebiotinių skaidulų mišinio, palaikančio sveiką GI mikrobiomą ir, kaip įrodyta, skatinančio pastovią išmatų kokybę.

    Kaip tai veikia:

    • Nenumaldomas skonis kiekviename dubenyje skatina entuziastingą apetitą
    • Lengvai virškinamas baltymas, padedantis išlaikyti jėgą ir energiją
    • Pagaminta naudojant ActivBiome+ technologiją, kad pamaitintų jūsų šuns žarnyno mikrobiomą

    Kaip tai padeda:

    • Sukurta skatinti valgyti, pradedant nuo pirmojo dubenėlio
    • Optimali mityba, turinti daug kalorijų, padedanti palaikyti jūsų šuns kasdienę veiklą
    • Sukurta palaikyti išmatų kokybę
    • S+OXSHIELD: sukurta siekiant skatinti šlapimo aplinką, kuri sumažina struvito ir kalcio oksalato kristalų susidarymo riziką.

    SUDĖTIS: Mėsa ir gyvūninės kilmės produktai (vištiena 10%), augalinės kilmės produktai, grūdai, aliejai ir riebalai, daržovės (1,6%), augalinių baltymų ekstraktai, mineralai, vaisiai, kiaušiniai ir kiaušinių dariniai, sėklos. Lengvai virškinamos sudedamosios dalys: kiaulienos kepenys, vištiena, ryžių krakmolas, ryžių miltai, virškinimas, kviečių glitimas, augalinis aliejus, ryžiai, žuvų taukai, kokosų aliejus, džiovinti kiaušiniai, gyvuliniai riebalai.

    ANALITINĖS SUDEDAMOSIOS DALYS: Baltymai 6,6%, riebumas 5,0%, žalia ląsteliena 0,45%, žali pelenai 1,2%, drėgmė 79,5%, kalcis 0,18%, fosforas 0,13%, natris 0,07%, kalis 0,15%, magnis 0,15%. 1 kg: vitaminas A 16 303 TV, vitaminas D3 379 TV.

     

    PRIEDAI KG: Maistiniai priedai: 3b103 (geležis) 22,0mg, 3b202 (jodas) 0,8mg, 3b405 (varis) 3,3mg, 3b503 (manganas) 2,4mg, 3b603 (8Zinc603). Metabolizuojama energija: 910 kcal/kg. Technologinis priedas: Kalio alginatas 5g.

    4 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.