Home

    FIBRA PET pasireiškus vidurių užkietėjimui esant mažam fiziniam aktyvumui

    FIBRA PET pasireiškus vidurių užkietėjimui esant mažam fiziniam aktyvumui

    NBF LINES FIBRA PET 50 tablečių buteliuke – pašaro papildas  šunims ir katėms, tinkamas tais atvejais, kai būdingas mažas fizinis aktyvumas ir pasireiškia vidurių užkietėjimas

    21,00 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard
    message Klauskite apie šią prekę

    Klauskite apie šią prekę

    FIBRA PET pasireiškus vidurių užkietėjimui esant mažam fiziniam aktyvumui

    FIBRA PET pasireiškus vidurių užkietėjimui esant mažam fiziniam aktyvumui

    * Privalomi laukai

      Atšaukti

     Normaliai žarnyno funkcijai palaikyti. Pašaro papildas įvairaus amžiaus šunims ir katėms su dideliu netirpios sojos ląstelienos ir inulino kiekiu.

    SUDĖTIS : Sojų (sėklų) luobelių miltai (mažiausiai 50 % netirpios ląstelienos) 37,1 %, cikorijos inulinas 8,17 %, dekstrozė, dikalcio fosfatas, natrio pirofosfatas, mielės (alaus mielės), lubinų baltymų miltai, stearino rūgšties magnio druska, augalinių riebalų rūgščių (palmitino rūgšties) mono- , di- ir trigliceridai, natrio chloridas, augaliniai aliejai ir riebalai (saulėgrąžų aliejus).Priedai: maistiniai priedai: vitaminai, provitaminai ir panašaus poveikio gerai apibrėžtos cheminės sandaros medžiagos: 3a825i vitaminas B2 (riboflavinas) 9803,9 mg/kg, 3a820 vitaminas B1 (tiamino hidrochloridas) 3267,9 mg/kg, 3a831 vitaminas B6 (piridoksino hidrochloridas) 2450,9 mg/kg. Technologiniai priedai: E460 mikrokristalinė celiuliozė, E551b koloidinis silicis.

    KAIP NAUDOTI ir DIENOS NORMA

    Produktą sušerti tiesiai į burną arba kartu su visaverčiu pašaru, žemiau nurodytomis dozėmis:

    2 tabletės 1-2 kartus per dieną iki 10 kg gyvūno kūno svorio.

    2 tabletės 2-3 kartus per dieną iki 11-30 kg gyvūno kūno svorio.

    4 tabletės 2 kartus per dieną virš 30 kg gyvūno kūno svorio.

    Dienos racioną turi sudaryti įprastas pašaras. Visuomet turi būti prieinamas šviežias vanduo.

    FibraPet – tai pašaro papildas įvairaus amžiaus šunims ir katėms, kuriame yra gausu netirpios sojos ląstelienos ir inulino, tinkamas tais atvejais, kai būdingas mažas fizinis aktyvumas ir pasireiškia vidurių užkietėjimas, ypač – vyresnio amžiaus gyvūnams. Jis taip pat labai gerai tinka integruojant namuose ruoštus racionus (virtus ar žalius) su maistine ląsteliena palaikant tinkamą balansą tarp netirpios ląstelienos ir prebiotinės tirpios ląstelienos (inulinas). Vienoje Fibra Pet tabletėje yra 227 mg sojos ląstelienos (iš kurių – 113,5 mg netirpi ląsteliena) ir 50 mg inulino.

    9 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.