SPECIFIC CED-DM - endokrininiai susirgimai

    SPECIFIC CED-DM - endokrininiai susirgimai

    Endokrininiai sutrikimai paprastai būdingi vidutinio amžiaus arba senyviems šunims. “SPECIFIC CED Endocrine Support’ sukurta taip, kad padėtų patenkinti maistinius senyvų šunų poreikius. Šiek tiek sumažintas fosforo ir natrio kiekis gali pagerinti senyvų šunų inkstų funkciją, o papildomai įdėtas taurinas ir L-karnitinas gali sustiprinti širdies veiklą.

    Svoris
    36,00 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard
    message Klauskite apie šią prekę

    Klauskite apie šią prekę

    SPECIFIC CED-DM - endokrininiai susirgimai

    SPECIFIC CED-DM - endokrininiai susirgimai

    * Privalomi laukai

      Atšaukti

    Padidintas “SPECIFIC CED Endocrine Support” tirpios ir netirpios ląstelienos kiekis palaiko virškinamojo trakto judesius ir sveikatą.

    Ėdale yra gysločio sėklų luobelių – žėlę formuojančių tirpių skaidulų, sugeriančių kelis kartus didesnį, nei sveria, skysčio kiekį ir vertingų savo poveikiu reguliuojant virškinamojo trakto veiklą.

    Odai būdinga aktyvi medžiagų apykaita ir didelis tam tikrų maistinių medžiagų poreikis. Padidintas vitaminų A, E ir B komplekso, cinko ir seleno kiekis padeda išlaikyti sveiką odos ir kailio būklę.

    Jei šeimininkas norėtų pavaišinti arba paskatinti savo diabetu sergantį šunį, tam rekomenduojami skanukai “SPECIFIC CT-H(M) Healthy Treats (Mini).

    INDIKACIJOS:

    • Cukrinis diabetas.
    • Hiperlipidemija.
    • Mitybos reguliavimas, palaikant teisingą gliukozės ir lipidų kiekį kraujyje, gerą kraujo spaudimą, optimalią odos būklę ir kūno svorį bei stiprinant imuninį atsaką, pasireiškus pasikartojančioms infekcijoms, susijusioms su šunų endokrininėmis ligomis, tokiomis kaip cukrinis diabetas, hipotiroidizmas arba Kušingo liga.
    • Vidurių užkietėjimas, į ląstelienos poveikį reaguojantis kolitas.

    Kodėl turėtumėte rinktis CED?

    • Sudarytas iš avižų ir nemaltų kviečių – mažina glikemijos indeksą.
    • Aukštas skaidulų kiekis atsakingas už cukraus kontrolę kraujyje.
    • Omega-3 ir Omega-6 riebiosios rūgštys remia organizmo atsaką į insuliną.
    • Riebiosios rūgštys padeda išlaikyti sveiką riebalų kiekį kraujyje, kraujo spaudimą, sveikus sąnarius, odą ir kailį.Beta-gliukanas gerina imuninę sistemą.
    • Puikiai tinkamas vyresnio šuns sveikai mitybai.

    Rekomenduojama šėrimo trukmė: diabetu sergancius šunis šerkite iki 6 mėn., o hiperlipidemijos atveju – iki 2 mėn. Jei norite pratęsti naudojimo laiką, pasitarkite su savo veterinarijos gydytoju.

    7 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.