Home

    Plaqueoff kramtukai šunims su daržovėmis 340g

    Plaqueoff kramtukai šunims su daržovėmis 340g

    • Skanūs veganiški šunų kaulai
    • Sudėtyje yra PlaqueOff® miltelių, padedančių palaikyti dantų higieną
    • Turtingas Omega 3 ir Omega 6
    • Mažesniems šunims galima perlaužti per pusę
    • Be grūdų ir be glitimo
    19,30 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard
    message Klauskite apie šią prekę

    Klauskite apie šią prekę

    Plaqueoff kramtukai šunims su daržovėmis 340g

    Plaqueoff kramtukai šunims su daržovėmis 340g

    * Privalomi laukai

      Atšaukti

    Pašaro papildas - skanėstas šunims 

    Indikacijos: „ProDen PlaqueOff® Vegetarian Fusion Dental Bones“ yra veganiški šunų kaulai, kurių sudėtyje yra PlaqueOff® miltelių su natūraliais jūros rudadumbliais, kurie padeda palaikyti dantų higieną. Šių veganiškų šunų kaulų kramtymas gali padėti sumažinti dantų akmenis ant jūsų šuns dantų ir sumažinti kvapą iš burnos. Juose taip pat nėra grūdų ir glitimo, todėl jie yra geras pasirinkimas šunims, kurių skrandis jautrus arba netoleruoja glitimo.

    ProDen PlaqueOff® veganų šunų kauluose taip pat gausu Omega 3 ir Omega 6, kad būtų sveika širdis, imuninė sistema ir kailis. Idealiai tinka didesniems šunims, šie veganų šunų kaulai taip pat gali būti lengvai laužiami per pusę mažesniems šunims, tačiau jie netinka šuniukams iki 6 mėnesių, šunims, sveriantiems mažiau nei 3 kg, arba šunims, sergantiems hipertireoze (padidėjusia skydliaukės veikla).

    Sudėtis: Džiovintos bulvės, augalinis glicerinas, vanduo, saldžiosios bulvės, morkos, moliūgai, džiovinti rudadumbliai, linų sėmenys, liucerna, džiovintas bacillus coagulans fermentacijos produktas, natūralus moliūgų prieskonių skonis, lecitinas, dumblių miltai, citrinų rūgštis.

    29 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.