Home

    FITMIN Purity Adult Grain free Beef

    FITMIN Purity Adult Grain free Beef

    Fitmin Purity dog Grain Free Adult Beef Kokybiškas šunų ėdalas be grūdų Fitmin Purity Adult Beef Pilnavertis, holistinis ėdalas vidutinių, didelių ir milžiniškų veislių šunims.

    Svoris
    16,98 €
    Išparduota
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard
    message Klauskite apie šią prekę

    Klauskite apie šią prekę

    FITMIN Purity Adult Grain free Beef

    FITMIN Purity Adult Grain free Beef

    * Privalomi laukai

      Atšaukti

    „Fitmin Purity Adult Beef“ be grūdų, visavertis maistas vidutiniams, dideliems ir milžiniškiems šunims.

    • 71% gyvūninės kilmės baltymų
    • Granulės dydis: 19,5 × 7,5 mm

    Fitmin Dog Purity Grain Free Adult Beef jame yra: 

    • JAUTIENA - mėsa, kuri yra viena iš biologiškai vertingiausių mėsos rūšių, joje yra daug nepakeičiamųjų aminorūgščių, geležies ir vitamino B2. Jautiena palaiko raumenų masės augimą ir teigiamai veikia organizmo imuninę sistemą.
    • LUCERNA teigiamai veikia virškinimo sistemą ir valo inkstus. Tai teigiamai veikia organizmo ląstelių metabolizmą, padeda apsaugoti ir regeneruoti šuns kūną.
    • ŠPINATAS naudingas dėl didelio folio rūgšties ir mikroelementų kiekio; vitaminai C, A ir liuteinas - antioksidantai, užkertantys kelią kenksmingų laisvųjų radikalų veikimui ir padedantys palaikyti gerą širdies ir kraujagyslių sistemos būklę.
    • MOLIŪGAS- dietinis komponentas, kuriame gausu antioksidantų ir vitaminų A, C ir E. Taip pat yra vitamino K, daugybės mineralų, tokių kaip magnis, kalis, geležis, fosforas, cinkas, kalcis ir varis. Moliūgai puikiai tinka virškinimui ir yra veiksmingi siekiant išvengti viduriavimo, vidurių užkietėjimo ir kitų virškinimo problemų.
    • OBUOLIAI, kurie yra gausūs mikroelementų ir vitaminų, tokių kaip vitaminas C ar beta-karotinas, šaltinis, antioksidantai, padedantys organizmą apsaugoti nuo neigiamo laisvųjų radikalų poveikio. Pektinas, daugiausia obuolių žievelėse, teigiamai veikia virškinimą.
    • ŽIRNIAI - ląsteliena, turinti teigiamą poveikį virškinimui. Be to, žirniai yra baltymų šaltinis ir užkerta kelią inkstų akmenų susidarymui. Žirniai turi daug mažesnį glikemijos indeksą nei dažniausiai naudojami grūdai. Sudedamosios dalys, turinčios aukštą glikemijos indeksą, yra suardomos ir absorbuojamos greičiau, ir tai lemia staigų gliukozės kiekio kraujyje padidėjimą ir kritimą. Kita vertus, ingredientai, turintys žemą glikemijos indeksą, leidžia stabiliau reaguoti į gliukozę kraujyje. Ingredientai, turintys žemą glikemijos indeksą, padeda sumažinti nutukimo ir diabeto riziką.
    • LINŲ SĖKLOS - puikus omega 3 riebalų rūgščių šaltinis - gerai veikia odos ir kailio būklei. Stimuliuoja imuninę sistemą,ramina virškinimo procesus.
    • SPANGUOLĖ - jos buvimas maiste yra svarbus dėl antibakterinių savybių, ji efektyviai apsaugo nuo šlapimo takų ir žarnyno infekcijų.
    • MONKEY LEAF stimuliuoja virškinimo organų veiklą ir virškinimo sulčių sekreciją. Tai teigiamai veikia šlapimo takų ir inkstų akmenų uždegimą, padidina tulžies gamybą ir sekreciją esant skrandžio sutrikimams. Tai pagerina apetitą, daro įtaką skrandžio rūgščių gamybai ir teigiamai veikia kepenų bei inkstų veiklą.
    • MARGAINIS, turintis antioksidacinių savybių, palaikantis kepenų ląstelių augimą, teigiamai veikiantis jos veikimą ir apsaugantis nuo toksinų

    Sudėtis:(50% šviežios jautienos, 20,4% džiovintos jautienos, 3% kiaulienos kepenų), bulvės, žirniai 15,5%, paukštienos riebalai, burokėlių pluoštas, linų sėmenys, špinatai 2% , alaus mielės, šaltai spausto norvegiško lašišos aliejaus (konservuoto su tokoferoliais), obuolių 1%, žolelių komplekso 1% (citrinmedžio dilgėlių lapų, kiaulpienių lapų 0,23%, ramunėlių žiedų ir mažalapių liepų), liucernos 1% , mineralai, moliūgai 0,5%, šitake grybas 0,4%, cikorijos šaknis, spanguolių 0,1%, pienligės sėklos, gliukozaminas, juka, chondroitino sulfatas, natūralių antioksidantų kompleksas.

    Papildomų medžiagų kiekis 1 kg mikroelementai: 154 mg geležies (papildytos geležies aminorūgšties chelato hidratu ir geležies sulfato monohidratu), vario 19 mg (papildyto vario aminorūgšties chelato hidratu ir vario sulfato pentahidratu), mangano 38 mg (papildyto mangano aminorūgšties chelato hidratu ir oksidu) manganas), cinkas 170 mg (papildytas cinko aminorūgšties chelato hidratu ir cinko oksidu), 0,2 mg selenas (papildytas organine seleno forma, kurį gamina Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060), 3,6 mg jodas (papildytas kalcio jodatu) bevandenis): vitaminai, provitaminai ir chemiškai apibrėžtos medžiagos, turinčios panašų poveikį: vit. 17 200 TV, vit. D3 1300 TV, vit. E (RRR-alfa-tokoferolis) 300 mg, niacinamidas 70 mg, vit. B1 7 mg, vit. B2 11 mg, vit. B6 9 mg, vit. B12 150 µg, vit. C 300 mg, kalcio pantotenatas 25 mg, folio rūgštis 0,9 mg, biotinas 0,5 mg, cholino chloridas 950 mg, L-karnitinas 140 mg; jusliniai priedai: rozmarino ekstraktas 100 mg; natūralus konservantas, antioksidantas.

    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.