
Gyvūninių baltymų šaltiniai šiame ėdale yra dehidratuota ėriena ir hidrolizuotos vištų kepenėlės siekiant sumažinti alergijos ėdalui ir/ar ėdalo netoleravimo simptomus.
Sudėtis: ėriena (53%), ryžiai (16%), ėrienos riebalai, mineralai, celiuliozė, lašišų aliejus, linų sėmenų aliejus.
Analitinė sudėtis: neapdoroti baltymai 10,7%, neapdoroti riebalai 11,9%, neapdorota ląsteliena 0,9%, neapdoroti pelenai 3,8%, drėgmė 61,2%, energetinė vertė 192 kcal/100g.
Priedai kg ėdalo: vit. A 13000TV, vit. D3 1300TV, vit. E 65,0TV, geležies 65,0mg, mangano 44,0mg, cinko 65,0mg, jodo 1,6mg, seleno 0,2mg.