Barking Heads Large Adult Chop Lickin' su ėriena dideliems šunims 12kg
    Barking Heads Large Adult Chop Lickin' su ėriena dideliems šunims 12kg
    • Barking Heads Large Adult Chop Lickin' su ėriena dideliems šunims 12kg

    Barking Heads Large Adult Chop Lickin' su ėriena dideliems šunims 12kg

    84,97 €
    Turime
    Atsiskaitymas
    visa paypal mastercard
    message Klauskite apie šią prekę

    Klauskite apie šią prekę

    Barking Heads Large Adult Chop Lickin' su ėriena dideliems šunims 12kg

    Barking Heads Large Adult Chop Lickin' su ėriena dideliems šunims 12kg

    * Privalomi laukai

      Atšaukti

    Skanus, visavertis ėdalas didelių veislių virš 25kg šunims pagamintas naudojant šviežią nukaulintą ir sausą ėrienos mėsą, kaip svarbiausią produktą

    Taip pat sąnarių ir klubų apsaugą + ir Omega 6&3 odos ir kailio apsaugai. Didelių pėdų „ bad hair day“ gali suteikti blizgesio kailiui ir elastingumo jų žingsniams!

    Mūsų požiūris: Šiais laikais visi kreipia šiek tiek daugiau dėmesio į tai, ką valgo. Taigi, svarbu rūpintis ir tuo, kuo šeriame savo augintinius, juk jie irgi „yra tuo , ką ėda“. Todėl sukūrėme šiuos itin aukštos kokybės- Ultra Premium klasės augintinių ėdalus. Šiuos ėdalus sudaro paprasti, gerai žinomi, tačiau sveiki aukščiausios kokybės ingredientai.

    Mūsų gaminiuose nerasite jokių nepageidaujamų „E“ (juos vadiname „E blogiukais“) ar sudėtingų sudedamųjų dalių ir mes nebandysime Jūsų klaidinti moksliniais terminais. Mūsų asortimento gaminius sudaro tik daugybė gardžių ir maistingų ingredientų. Turbūt jau iš mūsų gaminių pavadinimų matote, kad mes tikrai turime humoro jausmą. Tačiau dar svarbesnis yra mūsų siekis Jūsų augintiniams tiekti natūralų, sveiką ir maistingą ėdalą. Mes norime, kad Jūsų augintinis ne tik atrodytų puikiai ir sveikai, bet taip ir jaustųsi.

    Sudėtis : Šviežiai paruoštos nukaulintos ėrienos mėsos 26%, džiovintos ėrienos mėsos 18%, rudieji ryžiai, avižos, miežiai, šviežiai paruoštų nukaulintų upėtakių mėsos 5%, žirnių baltymai , ėrienos taukų 4%, koncentruoto ėrienos sultinio 2.5%, liucerna, jūros dumbliai, klubų ir sąnarių priežiūros medžiagų (gliukozamino 450 mg/kg, MSM 450 mg/kg, chondroitino 320 mg/kg)

    Be pridėtų sintetinių dažiklių, aromatinių medžiagų ar konservantų

    Analitinės sudedamosios dalys :Žalių baltymų 24%, riebalų 14%, žalios ląstelienos, 4%, neorganinių medžiagų 9,75%, drėgnio 8%, omega-6 3.2%, omega-3 1.5%

    Maistiniai priedai (1-ame kg) : L- karintino 200mg; Vitaminai: vitamino A 16 650 TV, vitamino D3 1 480 TV, vitamino E 460 TV. Mikroelementai junginiuose:Geležies sulfato monohidrato 617 mg, cinko sulfato monohidrato 514 mg, mangano sulfato monohidrato 101 mg, vario sulfato pentahidrato 37 mg, bevandenio kalcio jodato 4.55 mg, natrio selenito 0.51 mg

    Kas yra šiame maiše : tik geri ingredientai kaip: ėriena, rudieji ryžiai, avižos, miežiai, daržovės, liucerna , jūros dumbliai, sąnarių apsauga, mineralai, vitaminai ir nieko daugiau !

    Ko nėra šiame maiše : nėra blogų ingredientų kaip: dirbtinių dažiklių, dirbtinių skonio stipriklių, dirbtinių konservantų, modifikuotų produktų ir tai yra pažadas ,kurio laikomės!

    6 Prekės
    chat Komentarai (0)
    Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.