Alergija maistui ar maisto netoleravimas (pvz.: jautrumas maistui arba nepageidaujama reakciją į maistą)
tinka kaip bandomoji dieta. Niežulį sukeliantis dermatitas ir/arba lėtinis išorinės ausies uždegimas
lėtinis gastroenteritas ir/arba kolitas.
Sumažina iki minimumo pirminę alerginę sensibilizaciją. Susilpnina vėlesnę alerginę reakciją alergija ryžiams pasitaiko ypatingai retai puoselėja oda ir kailį užtikrina maisto medžiagų įsisavinimą, net virškinimo trakto problemų turintiems pacientams padeda apsaugoti itin jautrias oksidaciniam poveikii odos ląsteles.
Analizė: baltymų 36,3%, 14,7% riebalų, nepakeičiamomis riebalų rūgštimis 5,3%, skaidulos 1,1%, pelenai 5,3%, drėgmė 7,5%, kalcis 0.65%, fosforas 0.56% , natrio 0,32%, kalio 0.70%, magnis 0.08%.