
Juose yra gausu enzimų, fermentų gerinančių virškinimą. Todėl rekomenduojame šiuo maistu maitinti bent vieną kartą per savaitę.
Jautiena ir jos subproduktai - 100 %.
Sudėtis: galvijų skrandis, jautienos nuopjovos, stemplių mėsa (galvijų stemplių mėsa, galvijų trachėjos).
Svarbu: produkto kvapas labai intensyvus. Maiste gali pasitaikyti smulkių kaulų.
Produktas gaminamas laikantis griežtai nustatytos receptūros, kuri sudaryta remiasi pagrindiniais mitybos principais: 80% mėsa, 10% subproduktai, 10% kaulai. Tiksli šių dalių proporcija receptūroje gali šiek tiek skirtis.
Analitinės sudedamosios dalys: drėgmės – 72,0 %, žalių baltymų – 18,0 %, žalių aliejų ir riebalų – 11,0 %, žalių pelenų – 1,1 %, žalios ląstelienos – 0,6 %.